Akadálymentesítő eszköz

Szövegméret növelése
Szövegméret csökkentése
Nagy kontraszt
Negatív kontraszt
Olvasó vonal
Alaphelyzet

Házirend

Ez a házirend azt a célt szolgálja, hogy minden gyerek és kísérője a NépmesePontban töltött idő alatt kellemesen és biztonságban érezze magát. A Bodorka NépmesePontba érkezéstől a házirend életbe lép. Látogatóink elfogadják és betartják annak rendelkezéseit.

1.A gyerekek a NépmesePontba mindig felnőtt kísérővel érkeznek és távoznak. A gyermekek testi épségéért, balesetek elkerüléséért a Népmesepontban tartózkodó felnőtt kísérők, és az ott dolgozók egyaránt felelnek.

2. A NépmesePont berendezési és használati tárgyait, játékait minden esetben rendeltetésüknek megfelelően használják, a balesetvédelmi szabályokat betartják. Az azokban keletkezett kárért, vagy hiányért az ott tartózkodóknak kell anyagi felelősséget vállalni.

3.Minden látogató a NépmesePontba lépéssel hozzájárul ahhoz, hogy az ott készült fotókon –vagy egyéb rendezvényeinken, amelyeket más helyszíneken valósítunk meg-, szerepeljen, s azokat a Bodorka NépmesePont bármilyen felületen használja. Ellenkező esetben ezt írásban, előre jelezze!

Balesetvédelmi szabályok a Bodorka NépmesePont területén:

  • Tilos futkározni, ugrándozni, a berendezési tárgyakra felmászni, a hátsó lépcsőn fel-le járkálni.
  • Tilos a kerek-erdőt forgatni, a függönyeit rángatni.
  • Az intézmény elektronikai berendezéseit csak a dolgozók kezelhetik.
  • Szúró- és vágó eszközöket, ragasztót, festékanyagokat csak felnőtt felügyelete mellett használhatnak a gyermekek.
Infoblokk

Bodorka Népesepont - Berettyóújfalu